En kort presentation av mig själv…

Jag kommer ursprungligen ifrån Blekinge och är uppvuxen i Sölvesborg, 2007 gick flyttlasset mot Malmö och här har jag bott sedan dess. Jag är utbildad Civilekonom med en Kandidatexamen från Kristianstad Högskola, en Magisterexamen från Lunds Universitet och jag har dessutom studerat en termin utomlands på California Lutheran University. Jag är en målinriktad och driven person, jag arbetar idag som Accounting Controller samtidigt som jag driver bloggen Thessan.se.

DSC_0037

Jag har ett brinnande intresse för fotografering och tycker minst lika mycket om att stå modell, att resa och upptäcka nya platser är ytterligare ett stort intresse och jag har som mål att åtminstone en gång om året ta mig an en ”långresa”. I år vart jag 3 veckor i Kina, förra året hamnade jag i Indien för att året dessförinnan resa runt som backpacker i Kambodja & Laos.

DSC_0776

DSC_0799

Inredning är ett annat intresse som jag aldrig får nog av, äntligen efter två år börjar min lägenhet bli färdiginredd och jag fullkomligt älskar att vara hemma och pyssla om mitt bohag. Denna julen har jag dessutom gått amok med julpyntet vilket har gett lägenheten den där perfekta myskänslan, det kommer kännas enormt tomt när det väl är dags att plocka ner allt igen!

DSC_0018

Träning är för mig en livsstil och jag hade aldrig kunnat leva utan den, varenda liten ledig stund försöker jag att antingen ta mig till gymmet eller bege mig ut på en löptur eller liknande.  Det brukar landa på 4-5 pass i veckan, sedan varierar såklart dagsformen.

DSC_0047

Jag har en hund som i år fyllde sju år, en liten chihuahua som heter Miio. Han har en enorm personlighet och är en riktig livsnjutare, han anstränger sig gärna inte i onödan och skulle det så mycket som duggregna ute så är han förste man till att hellre bli buren än att traska runt på ett taskigt underlag.

DSC_0045

Jag hoppas att ni har fått en lite bättre bild av vem jag är och jag hoppas innerligt att ni ska tycka att det är inspirerande att gå in och läsa min blogg, ni får mer än gärna ge mig feedback på vad ni vill att jag ska skriva mer om.

0 comments on “En kort presentation av mig själv…

  1. Vad kul att läsa lite mer om dig, ser framemot att följa din blogg! God Jul! /Hanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.