DAY Birger et Mikkelsen

December är verkligen konsumtionens månad, det känns som att jag inte gör annat än att handlar och handlar! Tidigare idag sprang jag på ytterligare julprydnader till min gran och trots att jag har deklarerat granen som färdig kunde jag inte låta bli att tillföra dessa tre sköningar ifrån Birger et Mikkelsen. 

Det blev aldrig någon löprunda imorse så jag tänkte snöra på dojjorna här nu och bege mig ut för att jaga lite endorfiner, lördagen ser ut till att landa på Lilla Torg men ännu är det något oklart. Hur som helst blir det en lugn afton för imorgon har jag planer på att jobba, jag tänkte dessutom se till att knåda ihop ett litet presentationsinlägg till er som inte tidigare har följt min blogg.

DSC_0004 DSC_0010

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.