Workout mode

Hoppas att ni har haft en härlig start på helgen! Jag inledde min med mitt traditionella ”Thank God it’s Friday-spinningpass” och avslutade fredagskvällen med hemlagat, det är nästan lite kryss i taket på hur ofta jag har lagat middag den senaste tiden!! Hur som helst hade jag en fantastisk afton och den blev inte direkt sämre av att jag äntligen hämtade ut min nyinköpta Michael Kors väska som jag så länge har letat efter, självklart kommer det bilduppdateringar under helgen…

Nu är tanken att jag ska inleda den här morgonen med att springa milen så vi får väl se hur det går med det!!

DSC_0004 DSC_0009 DSC_0012 DSC_0015

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.