Dan före dopparedan

Då var det snart Julafton, jag har ännu inte tagit mig hemåt Sölvesborg där julfirandet kommer att äga rum. Tanken var att jag skulle åkt hem redan i helgen och jobbat ifrån Sölvesborg just för att slippa stressa men så blev det inte, jag insåg att det var på tok för mycket packning att släpa med mig på tåget om jag även skulle ta med jobbdatorn och allt som där hör till så jag ändrade om i planerna och jobbar således hemifrån lägenheten idag. Förhoppningsvis hinner jag med ett tåg kring tretiden…

Önskar er bloggläsare en trevlig Lilljulafton och hoppas att så många av er som möjligt har ledigt och njuter av julen, vi hörs om en stund!

DSC_0005

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.