Restuarang Davidshall

Så vart vi där igen, jag vet inte hur många gånger vi har ätit på denna restaurangen  (Restaurang Davidshall)men idag var det faktiskt befogat!! Jag bokade spontant in en dejt med Daniel & Marlena som lägligt nog var på besök i stan och när man inte har längre framförhållning än så får man skylla sig själv att restaurangerna är bokade till bristningsgränsen, hur som helst hade vi en fantastiskt trevlig afton och jag trivs så oerhört bra i deras sällskap (även om Marlena envisas med att i smyg radera mina bilder på kameran, tihi)! Nåväl, maten på restaurangen är perfekt en fredag som denna, jag fullkomligt älskar tapas och att slippa beslutsångesten om att man kanske hellre skulle vilja ha sitt bordssällskaps maträtt när den väl dimper ner på bordet. Här kan man ju äta lite av varje…

Åter igen: Great minds think alike! Jag och Marlena hade komiskt nog i princip klätt oss likadant! Ni får en fullständig outfitbild inom kort!

DSC_0001

DSC_0006

DSC_0004

DSC_0016

DSC_0023

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.