Chill Out

Det vart stränga order om att inte klä upp sig för mycket igår, vi tjejer måste sannerligen matcha varandras outfits och eftersom Marlena och Daniel sprungit på stan en hel dag bestämde vi oss för en riktig chill-outfit! Det gav mig tillfälle att inviga tröjan som jag fick av Mammi i Julklapp och hur rätt blev inte det med tanke på att det sannerligen matchade Marlenas outfit, perfect match!

Jag är förresten så himla nöjd med min nya väska och jag kan varmt rekommendera er andra kontorsnördar som ständigt behöver släpa på era datorer att köpa en likadan. Det enda kruxet är att den inte går att stänga vilket kan vara lite störigt när det regnar.

DSC_0033

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.