Nyårsstädning CHECK!

Herregud som jag har varit igång idag, precis hela lägenheten glänser och då menar jag verkligen HELA! Jag har kört en grundlig storstädning där moment som fönsterputsning, avloppsrensning och svintoputsning ingått! Till min besvikelse insåg jag sådär lagom tills när städningen var klar att jag faktiskt bokat tvättstugan ikväll, det är bara till att bita ihop och fortsätta att vara duktig.

Jag tog åtminstone en liten paus och gav mig ut på en liten löptur här precis, 7km var målet men redan efter första varvet fick jag sådan fruktansvärd håll så jag stod bara ut i ungefär 6km och fick således ta den sista kilometern som en powerwalk. Nu ska jag hugga in i detta gudomligt frestande sushifatet ifrån Chill Out, my god vad jag är hungrig!

DSC_0001

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.