Nyårsafton

Årets mest ångestfyllda dag är här och jag säger då det, här sitter vi och smider planer inför ikväll! Min tänkta plan gick i tusen bitar (om inte miljoner bitar) så vi är ute i sista minuten kan man väl säga! Just nu väljer vi mellan att åka över till Köpenhamn på hemmafest eller styra upp en rejäl tjejmiddag hemma hos mig för att avsluta kvällen antingen på Lilla Torg eller i sällskap av PT-Niclas och hans umgänge i Limhamn. Jag tror bestämt det blir det sistnämnda i kombination med tjejmiddag här hemma!

Nu har jag snart mitt PT-pass med Patrik så det är väl dags att ladda med lite kaffe, jag har redan avnjutit två stora knäckebrödsmackor med kokt ägg och kaviar. Jag kommer helt säkert in här och lämnar lite avtryck senare idag, om inget annat så får det åtminstone bli ett ”gott nytt år-inlägg”…

DSC_0001

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.