PT-Patrik

Vilken bra start på denna dagen, jag önskar att jag för alltid kan få träna med en PT! Det blir så mycket effektivare och jag blir så uppassad under min träningstimme, han dumpar i princip vikterna som jag ska ta i mina händer och säger exakt vad jag ska göra, han rättar till min kropp så att jag inte belastar fel och han peppar mig något enormt! Sist jag och Patrik körde ett pass hade jag träningsvärk i hela tre dagar och idag la vi på ytterligare lite vikt så jag vet vad jag har att se fram emot de kommande dagarna! En bra start på det nya året! Jag blev så glad dessutom för Patrik menar på att jag borde kunna få synliga resultat på min kropp inom två månader med tanke på formen som jag har idag, det är ju alldeles lagom tills när jag och Lindie planerar att resa till Tanzania!

Vi hörs om en stund, nu har jag massor att fixa med inför kvällens middag…

DSC_0044

DSC_0070

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.