Give it all!!

Det här året kör verkligen igång med buller och bång, det känns skönt att lämna det gamla bakom sig och börja på ett nytt oskrivet blad. Jag har haft fullt ös på jobbet idag och värre kommer det att bli, därför är det extra viktigt för mig att få den där träningspausen så att jag kan ladda med ny energi innan jag åter igen slår på jobbdatorn. De bästa träningspassen går helt klart av stapeln vid 17:15, då har man fortfarande energi kvar sedan lunchen och det är alldeles lagom att släcka ner jobbdatorn och vila hjärnan efter ca åtta timmar.

Idag mötte jag upp Lindie för ett IW-pass och det kändes i låren efter mitt senaste PT-pass vill jag lova. Vi passade även på att i varandras sällskap köra en rejäl storhandling på ICA så nu har jag både kylen och frysen fylld med proteiner, det blir så mycket roligare att göra sådana vardagssaker tillsammans med någon! Vi tog dessutom vårt första steg till vår kommande Tanzania-resa och gick inom bokhandeln för att köpa de obligatoriska reseböckerna men till vår besvikelse fanns det bara Lonely Planet som vi inte riktigt gillar eftersom där inte finns några bilder i boken.

DSC_0005

0 comments on “Give it all!!

 1. Tack desamma! Ja men vi ska la se till att få igång denna sida tillsammans 🙂

 2. Blir nyfiken, är du singel eller har du en partner?

 3. Vad är det du skriver? det var verkligen tråkigt att läsa, ni som var så fina ihopa, skickar en stor kram till dig!
  förresten, hur är det med Miio? saknar honom på bloggen söte!

  Kram

  • Ja det är tråkigt att det slutade på detta viset men livet går vidare och jag ser fram emot vad livet har att erbjuda, jag är hellre själv än i ett dåligt förhållande. Det är bra med Miio! 🙂
   Kram

 4. Hej, vilken härlig blogg. Du fortsätter att inspirera. Men vad tråkigt att läsa om din relation. Var det ett ömsesidigt beslut.? Nu till en ganska personlig fråga. Du får välja själv om du vill svara. Jag funderar nämligen själv väldigt mkt på det här med att man blir äldre och barn. Känner du ngn stress över det? Jag närmar mig själv 30 och känner ibland att tiden springer i från en.

  • Tack! Nej det var inte ömsesidigt, J visade sig vara någon annan än jag först trodde och dessvärre tror jag att åldersskillnaden gjorde sitt. Precis som du skriver så vill man i denna åldern vara seriös i ett förhållande och då måste man enligt mig prioritera annorlunda! Jag känner precis likadant gällande åldern, det som jag tycker är mest stressande är att jag vill finna min prins och det verkar vara lättare sagt än gjort. Jag längtar efter att gifta mig och köpa hus osv…gällande barn så har väl tanken slagit mig men det känner jag mig inte så stressad över.

 5. Tråkigt att höra att det är slut med pojkvännen och att du går igenom en jobbig period. Dock gör allt sånt jobbigt en starkare och som du säger, en dålig relation är inget att vara i, det bryter bara ner en.
  Du kommer att hitta din prins det är jag övertygad om 🙂

  Stor kram från Victoria

  • Tack söts Victoria! Jag vet att tids nog så kommer jag tycka att detta är ett bra beslut men periodvis så tar känslorna över! Tack för din omtanke! Kram

 6. Jag kan inte annat än att hålla med, vara fast i ett dåligt förhållande sliter på en så otroligt mycket mer än vad man tror!

  Jag hoppas din prins kommer hitta dig snart! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.