Målplanering 2014

Brukar ni göra någon målplanering inför det nya året? Jag började med det förra året och jag måste säg att det är så mycket lättare att uppnå saker och ting när man faktiskt skriver ner vad man vill uppnå, det är lätt att komma ur spår och rent av glömma bort vad man ville uppnå under året. För någon dag sedan plockade jag fram min målplanering för 2013 och insåg att jag uppfyllt nästan varenda punkt, nu håller jag på att skriva målplaneringen för 2014.

Jag delar in min målplanering i olika kategorier och hade följande mål för 2013:

Karriär: Avvancera och byta arbetsgivare, höja månadslönen med X antal tusenlappar per månad.

Ekonomi: Spara 10.000 SEK per månad -> kontantinsats till framtida lägenhet. Ev investera i bostadsrätt.

Träning: Minst 4 pass per vecka, träna mer varierat och ge 100% när jag väl tränar, börja med PT.

Resor: 1 långresa, 1 skidresa (lära mig att utan problem åka i röda backar), minst 1 weekend med tjejerna.

Personligt: Bli frisk i mina händer, bli mindre fördomsfull gentemot nya människor, stressa mindre, bli mer strukturerad (detta trots att jag är en enormt strukturerad människa, det underlättar så himla mycket i vardagen när man har en tydlig struktur och är organiserad).

Jag uppfyllde mina mål vad gäller karriär, ekonomi (dock blev det ingen bostadsrätt men jag letar för fullt), träning, till viss del resor (det blev aldrig någon skidresa), till viss del även punkterna jag satt upp under personligt.

Nu har jag dessutom investerat i en gigantisk kalender, jag tänkte köra på en kombinerad jobb/privat-kalender för jag har upptäckt att jobbet går mer och mer in i mitt privatliv och många gånger måste jag anpassa mina privata planer med deadlines osv på jobbet och då är det superbra att ha allting samlat.

DSC_0004 DSC_0005

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.