Todays Outfit

Halleluja vad mycket det varit på jobbet, jag känner mig riktigt stressad inför Årsbokslutet men det är kanske inte så konstigt eftersom det är mitt första år på Cloetta. Till en början hade jag en blank helg och tänkte att jag kunde ägna varenda timme åt jobb men nu helt plötsligt är den bokad till bristningsgränsen! Ikväll ska jag möta upp tjejerna för lite mat och vin, imorgon har jag en annan middags-/vin-dejt och nu har jag precis mött upp Toni för att hämta VIP-biljetter till ”5 Januari festen” på söndag! Jag tror bestämt att jag får strukturera min helg väldigt noga så att jag hinner med allt som måste göras…det ska inte glömmas bort att jag faktiskt ska jobba även på måndag (trots att det är en röd dag)!!

Jag hoppade över mitt traditionsenliga TGIF-spinningpass idag och körde istället passiv träning och tog ut Miio på en PW runt Pildammsparken, nu måste jag in i duschen och fixa till mig. Hörs senare!

DSC_0009 DSC_0024

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.