Chillout

Har ni inte testat sushi-restaurangen Chillout tidigare så är det på tiden att ni gör det, om inte för deras goda sushi så för den härliga stämningen som oftast råder då man är på besök. Man får snarare lite loungekänsla än restaurangkänsla och här är perfekt att starta en eventuell utgång med exempelvis en flaska vin eller två! Jag har helt klart funnit min favorit vad gäller sushi, jag minns inte exakt vad den heter men något i stil med ”philadelphia” (se bilder nedan). Den rostade löken som är strödd ovanpå är bara pricken över i:et, mumma!

Jag tog bara bilderna i all hast och dessvärre är det så himla svårt att få till en gruppbild som blir bra på bara några ynka försök och än svårare är det när självaste servitören agerar fotograf! Nåväl, jag har haft en supertrevlig afton!

DSC_0007

DSC_0002

DSC_0001

DSC_0005

DSC_0011

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.