Restaurang Brasseri Kungliga Posten

Gårdagskvällen spenderades på restaurang Brasseri Kungliga Posten och det var faktiskt första gången som jag besökte restaurangen, det var en magnifik byggnad och man fick genast en majestätisk känsla när man klev in i lokalen. Något som jag tyckte var väldigt positivt var att borden stod väldigt glest, man kunde verkligen sitta och prata ostört och utan att störas av gästerna runt omkring.

Vi blev sittandes i säkert fyra timmar och under den tiden avnjöt jag en magnifik fisksoppa som jag varmt kan rekommendera, dock tyckte jag nog att man inte fick särskilt mycket mat för pengarna och det stämde precis överens med vad jag tidigare hade hört som betyg ifrån mina vänner. Mitt sällskap valde ett apelsinglaserat ankbröst som såg minst lika frestande ut som min soppa.

Jag valde att lämna kameran hemma så det blev dessvärre inga bilder under kvällen men här kommer ett par som jag fann på webben:

Skärmavbild 2014-01-05 kl. 00.09.53 Skärmavbild 2014-01-05 kl. 00.10.08

0 comments on “Restaurang Brasseri Kungliga Posten

  1. Var du på en dejt? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.