Upp och hoppa, klockan är åtta!

My god, jag önskar jag kunde sova lite längre idag! Jag känner mig dock ovanligt pigg för att ha varit ute och festat igår, tror det var avhängande att jag och Louise avslutade aftonen med att beställa in ett Happy MealMc Donalds. VIP-förfesten som vi vart bjudna till var dock något av en besvikelse, stället var så himla stort så vilket rum man än gick in i inbringade det en väldigt folktom känsla!

Vi beslutade oss till slut för att stationera oss i en bar och herregud vilka goda skratt vi fick oss när bartendern kom fram för att först dela ut en varsin kaffeshot och pekar på en kille rakt över baren, det var visst han som tyckte att vi såg törstiga ut! En kort stund där efter trillar en varsin drink in, det var en annan man som väldigt gärna ville sätta sprätt på sina pengar och som om inte detta vore nog kom det även in ett glas vin ifrån mannen till höger om oss i baren. Jag och Louise hade dock gått ut med ett fast beslut om att inte dricka särskilt mycket alkohol så när vi sitter där med all dricka uppradat framför oss fick jag en briljant idé, varför skulle vi tjejer inte kunna bjuda en kille på en drink? Sagt och gjort, vi tog ögonkontakt med ett par killar och frågade om de inte vill ha en varsin drink och halleluja vilken glädje vi såg i deras ögon (självklart  gjorde vi inte detta framför de männen som delat ut all alkoholen till oss utan vi väntade tills de skingrat sig ifrån baren).

Sen var det problematiken med att fånga en bild där alla blir nöjda, det är så himla svårt och är det inte så att den ena blundar så gör den andre någon konstig grimas. Tja, det är lättare sagt än gjort att få till en bild!

DSC_0016 DSC_0011

DSC_0111bild 3(3)  bild(28)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.