Just do it!

Det blev en enormt effektiv dag igår, efter tolv timmar på kontoret drog jag på understället och begav mig ut i löpspåret för att för första gången på länge bränna av milen. Jag hade en enorm kraft och kände att det var väl värt att springa med run-keepern och stämma av konditionen och när jag hade bränt av hela 9km insåg jag att jag skulle klara milen på under 50min och kutade på som aldrig förr, vad händer då? Jo, min telefon dör när jag bara har några meter kvar och innan jag fick igång den och insåg att min löptur faktiskt hade sparats vart jag riktigt frustrerad. En sådan dag vill man INTE att telefonen ska ställa till det för en…

Efter det var jag inte mycket till människa så jag hoppade raka vägen ner i sängen och glömde totalt bort att ens äta kvällsmat vilket jag när jag vaknade mitt i natten klockan 01:00 såg till att göra för att sedan åter igen bygga på min skönhetssömn. Nu är jag redo för en ny dag på kontoret som helt garanterat kommer att bli minst lika lång….om inte längre.

Skärmavbild 2014-01-07 kl. 07.37.58

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.