Vad vore väl en bal på slottet?!

Åhhhh vad jag önskar att jag också kunde deltagit på kvällens ”galamiddag”, det var verkligen vemodigt att se kollegorna lämna kontoret iklädda frack! Jag som fullkomligt älskar sådana där tillfällen när man får lov till att klä upp sig lite extra och jag har ju dessutom den perfekta ”balklänningen” som jag fick av Mr J på den tiden då vi gick på bal tillsammans!

Nä, nu ska jag inte vara bitter! Jag drabbades av ett fruktansvärt magknip vid halv åtta tiden och insåg att det nog var dags för en liten paus så jag tog mig i kragen och mötte upp PT-Niclas på Forum för att tvinga mig igenom 30min styrka, det blir inte längre pass än så de här dagarna för jag måste snabbt tillbaks och bänka mig framför jobbdatorn. Trots att jag har stressat som en gnu har det nu gått TVÅ TIMMAR sedan jag lämnade kontoret och det får jag nästinpå panik över, jag vet ju om att vid elvatiden går mina ögon i princip i kors så nu får jag allt lägga på ett kål i ett par timmar. Till min hjälp har jag ett paket Toffifee som jag garanterat kommer att sluka fortare än kvickt!

DSC_0003

0 comments on “Vad vore väl en bal på slottet?!

  1. Du är så grym vännen!! En bättre controller kan ett bolag nog inte få. Snart är bokslutet över och då blickar vi fram till ett fantastiskt 2014! Puss <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.