Stressymptom?

Imorse vaknade jag med världens utslag över hela bröstkorgen, små små röda fläckar  (inga plitor utan bara något som liknar rodnadsfläckar) och trots att en kollega matade mig med allergitabletter (för att kunna utesluta allergi) så har det ännu inte försvunnit! Stundtals har jag haft en brännande känsla samt tryck över bröstet, min chef menar på att det garanterat är stressymptom så nu måste jag försöka att tagga ner lite.  Jag ska inte sticka under stolen med att jag har en enorm prestationsångest vilket i och för sig bara brukar få mig än mer fokuserad, dock har det nog blivit lite för mycket i kombination med att känslorna inte riktigt är på plats.

Ett sätt för mig att hantera situationen är att alltid sätta av tid till träning, om än för en liten stund så hjälper det verkligen. Idag tog jag mig som hastigast bort mot Forum och körde 30min spinning, eftersom jag verkligen var tvungen att cykla inom affären och dessutom ta mig tid till att laga mat kunde jag rent tidsmässigt inte fortlöpa hela passet! Nu är klockan redan 21:00 och det börjar bli dags för att starta igång jobbdatorn en sista gång innan jag kryper till kojs…

Har ni förresten smakat ”polkabetor”, ett lite roligare alternativ till de vanliga rotfrukterna. Det finns även gulbetor som ser likadana ut fast gula, fick tipset av en kollega och kommer helt garanterat att tillaga det fler gånger. Till detta kastade jag in en lax med pestotäcke och solrosfrön i ugnen, lättlagat!

DSC_0006

0 comments on “Stressymptom?

  1. Ja, det ska bli oroligt skönt att få komma iväg och få sol på kroppen. Det lär behövas efter en blek och stressig vinter! Men du, Tanzania är ju inte heller fel! Se till att boka, vi båda är nog värda att få ta det lilla lugna och bara njuta 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.