Healthy salmon recipe

Visst är det väl ändå dags med lite mer matinspiration här i bloggen? Ännu ett recept som jag tror att jag har postat i min förra blogg men som jag väldigt gärna vill dela med mig utav till er nya läsare då jag än en gång överraskades med hur förbaskat gott det var. Ni vet att det finns en ”gilla-knapp” i form av ett hjärta på varje inlägg, ni får väldigt gärna när ni gillar en speciell kategori av inlägg trycka på denna så kan jag ju se vad det är för inlägg som ni faktiskt tycker är roligast att läsa om och bli inspirerade utav.

RECEPT

4st laxfiléer

10st soltorkade tomater

150gr fetaost

3msk solrosfrön

1st pressad vitlökskrydda

1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Mosa fetaosten med en gaffel i en skål, skär tomaterna i bitar och tillsätt. Blanda i solrosfrön, vitlök och peppar.

3. Lägg laxen i en ugnsform med toppingen ovanpå. Jag serverade fisken med blandade rotfrukter som man praktiskt nog kan kasta in i ugnen samtidigt.  Granera i ca 20min.

DSC_0004 DSC_0010

0 comments on “Healthy salmon recipe

  1. Ett supergott tips är att bland rotfrukterna dela en citron på mitten baka den tillsammans ned grönsakerna och sen ta innanmätet och ha det över fisken, blir sååå gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.