Business chic

Hela dagen har gått åt till att analysera, föregående dagar har mer bestått utav att få ihop balans- och resultatrapporterna i vårt rapporteringssystem. Ni vet, det ska ju synkas på global nivå! Idag har vi fått bistå med att svara på miljarder frågor om siffrorna som vi har tryckt in, jag lyckades precis bli klar och beslutade mig för att ta en liten middags- och träningspaus innan jag åter igen klistrar fast mig vid jobbdatorn. Jag misstänker tyvärr att jag inte kommer att klara av att hålla dedlinen för en av rapporterna som skulle varit inne idag, allt på grund av denna förbaskade analysen!! Åh vad det grämer mig, men just den rapporten kan jag inte klara av utan viss hjälp av min controllerkolega! Jag ser så mycket fram emot tills jag är helt självständig, det är så otroligt jobbigt att behöva fråga andra om hjälp hela tiden….man känner ju sig så i vägen!

Perfekt frisyr om man vill vara affärschic:

DSC_0008

0 comments on “Business chic

  1. Ja men det gör vi! Blir himla kul 🙂 Ha en fin kväll! Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.