SKÅL i proteinshake!

Veckans fjärde (Indoorwalking) men absolut inte sista träningspass har gått till sin ända, det känns ändå som att jag har kommit igång bra med träningen detta året! Mitt fokus ligger på att bli fastare och få fram lite konturer, för att lyckas med detta krävs det även att få till en bra kost vilket jag allt som oftast faktiskt har….det är mer sötsakerna som jag behöver få bukt på!

Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag åter igen sätter mig framför jobbdatorn, imorgon vankas det norsk revision plus att det är deadline för vår analysrapport till HQ. Jag känner dock att jag åter igen börjar komma ner lite i varv så även om det är mycket så är det mer behändigt nu och efter måndag då även den danska revisionen gått av stapeln ska jag sakta men säkert vara tillbaks till mina vanliga arbetsrutiner! OM jag längtar??

DSC_0007

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.