Lemongrass

Igårkväll mötte jag upp en gigantisk skara tjejer på Lemongrass för att avnjuta en afton innehållandes god mat och vin samt en sjudundrades massa tjejsnack, det var tydligen något extraordinärt att vi var så här många tjejer på ett och samma ställe för jag vet inte hur många internationella gäster som kom fram och bokstavligt talat menade på att det var något ”utöver det vanliga”! Jag fick nästan känslan av att de tyckte att vi var någon form av sevärdhet och jag hade inte förvånat mig om de plötsligt hade dragit fram kameran och börjat fota oss! Kvällen avrundades på Koi, jag hade en jätte trevlig afton och är idag glad över att jag gick hem redan vid halv två snåret eftersom även denna lördag för mig innebär JOBB!

DSC_0001

DSC_0005

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.