Audit

Idag kom äntligen dagen som jag så länge har väntat på, den danska revisionen har gått av stapeln! En sten har fallit ifrån min bröstkorg, jag känner redan nu hur mycket lättare det blir att andas och jag ser ljuset i tunneln! Nu vill jag inte påstå att allt är över men det är åtminstone ytterligare en sak att checka av på listan, underbart!

Jag gick ifrån kontoret redan halv fem idag och mötte upp Lindie på gymmet och tur som få kom min PT förbi och piskade igång attityden på oss, jag börjar faktiskt tycka att det är riktigt roligt med styrketräning igen! Nu ska jag återgå till mitt soffsällskap som så himla lägligt ska spendera hela veckan i Malmö, min kära Amanda har nämligen fått jobb här i stan och ingen är gladare än jag!

IMG_2102

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.