Robot

När man ändå är igång så kan man lika gärna fortsätta, jag damp precis ner i soffan och klockan har slagit över 21! Med andra ord har jag haft en sjukt effektiv dag där inte en enda sekund har slösats bort, nu ska jag påbörja min research om Tanzania så att vi snarast kan få till en bokning!

Jag har mina misstankar om att jag kommer känna mig något mörbultad imorgon eftersom PT-Niclas körde totalt slut på mig tidigare ikväll, jag kan verkligen rekommendera er att träna med PT. Hade det inte varit för att jag hade bokat in detta passet med honom så hade jag med största sannolikhet inte gett mig av och tränat idag för motivationen var inte alls på topp när jag kom hem ifrån jobbet…

Nu blir det kvällsmat, inköpt på: Salads&Smoothies

DSC_0004

0 comments on “Robot

  1. Du är grym Thessan! Om jag hade hälften av din energi så hade jag varit glad! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.