Something new

Jag checkade ut ifrån kontoret redan vid halv ett idag, det var otroligt skönt kan jag intyga. Nu har jag precis kommit hem efter en runda på stan, är lite besviken på shoppingutbudet då där knappt finns ett enda plagg som jag vill ha! Varenda butik är ju till bredden fylld av tråkiga reavaror och enligt min mening så brukar där bara finnas skräp på rea så jag orkar ens inte ta mig tiden att bläddra igenom dessa ställningar! Jag lyckades hur som helst hitta ett par nya träningsbyxor och en sport-bh på H&M

Nu ska jag baskemej ta mig en powernap innan det är dags för att möta upp HT för lite ”Thank God it’s Friday-spinning”Forum, det är en av mina favoritinstruktörer som håller i detta passet numer så jag kan varmt rekommendera er att testa! Jag lovar att ni kommer att gå ut ifrån träningssalen med ett gladare humör än ni hade då ni klev in genom dörren! Senare ikväll ska jag äntligen se den omtalade filmen The Wolf of Wallstreet, vi hörs om en stund!

DSC_0006

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.