Family time

Jag säger då det, det blev sannerligen en helutgång igårkväll och för min del kunde jag gott halverat mängden alkoholhaltiga drycker för det blev kanske ett glas för mycket! Men vad gör väl det, jag hade en supertrevlig afton så det kan det väl vara värt någon gång då och då! Idag har jag haft min kära Mor & Jockis på besök och det har varit så himla mysigt! Vi startade med en långfika i köket för att senare på eftermiddagen avsluta med vår traditionsenliga middag på Jenses Böfhus, den satt mycket gott kan jag intyga! Nu är jag i full gång med att tvätta samtidigt som jag jobbar med bloggen, det blev såklart lite bilder ifrån kvällen igår så håll utkik för uppdateringar!

DSC_0041 DSC_0042 DSC_0056

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.