Energin tar ut sin rätt!

Imorse kom jag knappt ur sängen, jag beslutade mig för att ta lite sovmorgon och infann mig på kontoret först klockan halv nio och redan efter en halvtimme började svetten rinna längs ryggraden och ett illamående utan dess lika gjorde att jag fortare än kvickt packade ner jobbdatorn och gick hem igen. Jag har en del kollegor som dragits med magsjuka så det var min första tanke: att nu har även jag åkt på det! Så snart jag kom hem bokstavligt talat rusade jag in i sovrummet och bäddade ner mig och där har jag alltså legat fram tills NU, jag har sovit NON STOP i NIO timmar och då ska det poängteras att jag knappt orkade resa mig för att stiga upp nu när klockan snart är 18:00. Illamåendet är borta men tröttheten är olidlig, febern är också borta men jag känner mig minst sagt groggy! Nu ska jag tvinga mig upp och göra en avstämning på hälsan, första steget får bli att vika tvätten från igår och se hur jag mår efter denna aktiviteten. Jag som avskyr att vara sjuk och ännu mer att inte kunna göra någonting!

Vi hörs kanske lite senare, tills dess bjuder jag på en våroutfit som jag hade sett fram emot att plocka fram snarast men dessvärre vill vädergudarna någonting annat för det snöar som tusan utanför mina fönster.

IMG_0564Mitt favoritmärke är som många redan vet Burberry där både jackan och scarfen kommer ifrån.

0 comments on “Energin tar ut sin rätt!

  1. Såsom du slitit de senaste veckorna är det inte konstigt att din kropp säger ifrån, förstår att du avskyr ta det lugnt, men just nu så bara ta det lite lugnt…. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.