Avrapportering

Jag är dessvärre hemma ifrån jobbet även idag! Jag kände mig dock ganska pigg på kvällen igår efter 9 timmars sömn men trots detta hade jag inga svårigheter att somna redan klockan 23:00 igen och imorse när klockan ringde vid tio över sex kom jag åter igen knappt ur sängen och beslöt mig för att vara hemma ytterligare en dag.

Jag låg pall fram till klockan 09:30 och sedan dess har jag bara försökt att ta det lugnt här framför datorn. Det konstiga är att jag känner mig inte sjuk i den bemärkelsen utan det är bara energin som är helt frånvarande, hur kan man sova i så många timmar?  Hur som helst planerar jag att jobba hemifrån nu under eftermiddagen för att imorgon infinna mig på kontoret igen.

Jag har ju glömt att avrapportera min träningsdagbok så här kommer en sammanfattning under årets första fyra veckor:

Skärmavbild 2014-01-28 kl. 12.22.39

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.