New in

Den här fina klänningen klickade jag hem ifrån Asos.com sent igårkväll, dessvärre tror jag inte att jag har sådan tur att den faktiskt hinner att komma innan helgen. Jag brukar faktiskt vara väldigt nöjd med klänningarna som jag klickar hem ifrån denna sidan och det är högst sällan som jag får skicka tillbaks det jag beställer (*peppar-peppar*).

image2xxl image3xxl image4xxl

0 comments on “New in

  1. Åh vilken jättefin klänning söta du! Hoppas den hinner komma till helgen, hade ju gjort sig perfekt på lördag! 🙂
    Hörs ikväll finis! Puss o kram

  2. Åh det var superfin, hoppas den hinner komma till helgen!

    Kram Victoria

  3. Galet snygg klänning!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.