Restaurang Monster

Igår kväll fick jag som sagt äran att följa med på en ”företagsmiddag” med bland annat Skandia, Söderberg & Partners mfl och det passade mig alldeles utmärkt för en av mina punkter på årets målplanering är just att nätverka mer och gå på sociala evenemang. Lite komiskt var det dock att när jag väl anlände till restaurang Monster i Västra Hamnen och gick runt för att hälsa på alla så var det en kille i från självaste Sölvesborg som hållit i inbjudan, en kille som jag dessutom haft som ”idrottslärare” (under högstadiet) eller ”idrottspraktikant”  får man väl kanske kalla det för han är ju inte så många år äldre än mig. Vi hade en helt fantastiskt trevlig afton och tiden bokstavligt talat rusade iväg, när den började närma sig halv ett åkte vi vidare till Glasklart och jag blev helt lyrisk över stället. Äntligen ett place där man åter igen kan få känna sig ”yngst”, ett ställe med väldigt blandad kompott av människor, ett ställe med bra musik och härlig stämning. Vi hade bokstavligt talat skitkul, det var riktigt längesedan vi dansade som vi gjorde igårkväll! Ännu mer komisk blev kvällen då jag plötsligt sprang in i min CFO mitt på dansgolvet, vi blev lika chockade båda två av att se varandra på Glasklart av alla ställen!

Middagen på Monster var fantastisk, jag åt en oxfilé som var så mör att den i princip smälte i munnen. Till detta åt jag deras hemmagjorda fries och drack några glas vin. Mycket dålig kvalité på bilderna då jag endast hade iphonen med mig…

IMG_2328 IMG_2340 IMG_2341 IMG_2342 IMG_2345

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.