Me and my bestie

Det är verkligen guld värt att kunna gå hem till denna lilla varelsen under lunchrasterna, jag är så enormt tacksam över mitt jobb och idag slog det mig att jag alldeles snart har varit anställd i ett helt halvår. Kan det firas bättre än med en beviljad ledighet? Den 14e -27e mars är det jag som håller semester! Hurra hurra!! Nu ska jag och Lindie bara göra en kraftansträngning och boka allt också, förhoppningsvis är mitt nya pass klart imorgon för man behöver nämligen skriva in passnumret då man bokar biljetterna!

Nu har jag nästan precis kommit hem ifrån gymmet, det blev fokus på rumpa och mage och jag är så enormt taggad på att träna just rumpan då jag är nyfiken på om man faktiskt kan få den att växa med hjälp av träning som så många påstår?! Det återstår att se, min PT menar på att jag måste börja äta betydligt mer än vad jag gör, hans teori är att ”om jag vill få en större rumpa så måste jag ju äta lika mycket som någon med en STOR rumpa”. Nu är frågan: PW med Karin eller en timme framför jobbadatorn?!

DSC_0115 DSC_0143 DSC_0152

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.