Besatt av rotfrukter

När tiden tryter så blir det allt som oftast att jag tar till mina rotfrukter och ikväll vart inget undantag, numer äter jag faktiskt lagad mat två gånger per dag och plötsligt kan jag inte vara utan det. Förr kunde jag nöja mig med en sallad till lunch och något lättare på kvällen…

RECEPT

900gr lax

4msk pesto

1dl creme fraiche, mager

70gr pinjenötter

1. Sätt ugnen på 180 grader. Rosta nötterna i en torr teflonpanna. Lägg laxfilén i en ugnsform. Salta lätt.

2. Blanda ihop pesto och crème fraîche. Smaka av med salt och peppar och bred över fisken. Stek i ugnen i 15min för rosa kärna eller 25min för helt genomstekt. Strö över pinjenötterna.

DSC_0148

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.