Thessan_se

Tänkte bara informera er om att jag äntligen lyckats ändra mig namn på Instagram, jag trodde inte att man kunde det göra det och från början när jag startade mitt konto så gjorde jag det bara för skojs skull och lät min fina vän Louise bestämma användarnamnet som efter många om och men blev ”prinsipessan” då självaste ”prinsessan” i alla dess former redan vart upptaget. OM jag har fått höra många kommentarer kring det här namnet, svar JA! Många tolkade det som ”prins i pessan” vilket kanske inte var så smakligt!

Numer heter jag thessan_se (understrecket på grund av att man ej får använda punkt i namnet). Welcome to follow, det blir väldigt mycket träningsinspo som inte minst peppar mig själv då jag faktiskt börjar se lite resultat av all styrketräning.

Skärmavbild 2014-02-06 kl. 22.57.48

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.