Slagen HJältinna

Det har nog aldrig tidigare varit så här underbart skönt att bara vara hemma, sitta nerbäddad i soffan med en hund i fotändan och bara lyssna på när regnet smattrar mot rutan. Ikväll är en sådan kväll då jag bara känner mig fullständigt tillfreds, jag är så slut i kroppen att jag knappt orkar att ta mig till sängen! Jag kommer att somna på fem röda så snart jag lägger huvudet på kudden!

Hur som helst så cyklade jag bort en snabbis till Vapiano och avnjöt en fantastiskt god pizza i goda vänners lag! Medans sällskapet resonerade enligt följande ”de ville inte kasta bort träningen de klarat av idag genom att njuta av en pizza” och valde således en sallad istället så resonerade jag som jag alltid brukar ”eftersom jag faktiskt har tränat så är jag väl värd att äta en pizza” och egentligen är det kanske helt fel tankesätt för jag är verkligen en ”belöningsmänniska” och det är lite det som är problemet med allt godis som jag allt som oftast inte kan hålla mig ifrån, när jag gjort min ”duty” om dagarna så vill jag helt enkelt belöna mig själv med någonting gott vilket blir på tok för ofta.

DSC_0222

0 comments on “Slagen HJältinna

  1. Du är väl värd ett belöningstänk fina kusin. DI ligger i som bara den med både jobb och träning. Ha en fortsatt trevlig lördag och sköt om dig!
    Kram från mig <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.