Måndagspepp

Det var helt underbart att hinna med träningen INNAN det blev mörkt ute idag, när klockan slog 17 vart jag ute i spåret och kämpade med mina 7km. Till en början tänkte jag ta en lugn tur men så råkade jag hamna i den ”afrikanska klungan” (ett afrikanskt friidrottsgäng som alltid springer kring Pildammsparken) och då kunde ju inte jag låta bli att utmana så det hela slutade med att jag sprang tillsammans med dem i nästan ett helt varv, lite komiskt ändå! Nåväl, jag är supernöjd med min insats!

Bild ifrån gårdagens ”Victoria’s Secret Butt Exercises” tillsammans med PT-Niclas, vi ska inom kort slänga ihop ett riktigt träningsinlägg då jag även kommer att ta med systemkameran till gymmet och fota vissa övningar.

IMG_2473

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.