Exakt tretton minuter!

Det tog mig tretton minuter att cykla bort irritationen som infann sig efter ett besök inne på Panduro Hobby vars butiksbiträde bokstavligt talat fick mig att koka!! Jag gick ifrån butiken i ren ilska efter att ha blivit bemött på ett fruktansvärt oprofessionellt sätt och så snart jag hoppat upp på min spinningcykel tänkte jag för mig själv att ”nu ska jag baskemej testa det här med endorfinintaget, stämmer det verkligen som jag så många gånger har påstått att man blir på bättre humör av träning?” Jag klockade och redan efter tretton minuter vart ilskan och irritationen som bortblåst och jag kände mig åter igen på strålande humör, underbart! I helgen är det jag som tar tag i saken att införskaffa mig ett par nya träningshandskar för mina är minst sagt välanvända! Egentligen vill jag även byta ut löparskorna!

Nähä, snart får jag besök så det är väl hög tid för mig att föna håret och kasta av morgonrocken som jag traditionsenligt hoppar i efter att jag har duschat efter ett träningspass.

DSC_0335

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.