Mexico & Cuba

Herre jesus vilken karusell den här reseplaneringen har inneburit, jag och Linda har kommit fram till att vi behöver en assistent som sköter sådant här åt oss för vi är INGEN bra kombo vad gäller att planera resor! Hur som helst, efter att ha haft ”halva inne” i Tanzania/Zanzibar ändrades planerna drastiskt och flyget pekade mot Botswana/Victoria Falls för att nu slutligen (efter att ha snurrat jordgloben ett X antal gånger!!!) hamna i Mexico & Cuba! Hahaha, jag skrattar ihjäl mig för vi har redan (gemensamt) varit hos farbror doktorn och kollat vaccinationer för just Afrika! Nåväl, det var tydligen inte säsong för safari och vem vill lägga 30′ papp på en misslyckad afrikatur? Hela syftet med en sådan resa är just att åka på safari och uppleva djuren, inte ens Viktoriafallen var det säsong för och det var droppen som gjorde att vi genast styrde om kompassen!

Kvällen har alltså ägnats åt att leta flyg och vi kom över en tur- och retur biljett till Cancun för endast 6300kr, nu återstår bara planeringen gällande vår lilla visit till Cuba samt alla hotellen. Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa i min nyinköpta ”TOP 10”-bok som jag samlar på för länderna jag besökt!

DSC_0338Nya passet har dessutom anlänt precis i lagom tid inför avresa, om en månad bär det av:

DSC_0340

0 comments on “Mexico & Cuba

  1. Ni kommer inte bli besvikna. Denna resa gjorde vi för exakt två år sedan, lever fortfarande på dessa minnen. Glöm inte en simtur med delfinerna när ni är i Mexico 🙂

    • Åhhh va härligt att höra!! Jag har dock blivit lite förskräckt av alla varningssignaler om hur kriminellt det ska vara även i Mexico, var detta något som du upplevde? Reste du med en väninna?

      Vi ska helt klart ta en simtur med delfinerna, åhhh va jag längtar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.