Nike Wmns Dunk Sky Hi

Idag har jag haft en fullkomligt lugn och skön dag med min kära lilla Miio, även kvällen går i samma tecken och vi har precis sett klart på film nummer ett. Jag gjorde bara en liten paus i film-tittandet och beställde in ett par sneakers, har ingen aning om jag kommer att gilla dem men har länge funderat på att införskaffa mig ett par coola och bekväma skor att ha på mig till vardags och nu när det snart stundar Mexico-resa behöver jag ett par mer än någonsin!

large large2 large3

0 comments on “Nike Wmns Dunk Sky Hi

  1. Snubblade in på din blogg och det första jag ser är sneakers! Riktigt grymma! Du kommer trivas väldigt bra i de!

    • Trevligt att du snubblade in här, hoppas att du gör det fler gånger! 🙂 Ja jag hoppas på att jag kommet att gilla dem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.