Singel-mingel

Marielle hade styrt upp det så himla bra och vi var alla på ett strålande humör, hon hade dekorerat med ballonger i taket (som jag dessvärre glömde bort att fota innan de alla fick sätta livet till i ett intensivt ballongkrig), snacks i form av marshmallows på pinnar doppade i choklad, geléhjärtan, hjärtformade chips….ja precis allt gick i sann alla hjärtans-anda!

Louise, Linda och Sandra kom i vanlig ordning hem till mig en stund innan och jag passade såklart på att knäppa av några bilder med min systemkamera. Den är ju tyvärr lite opraktisk att ha med sig då den tar så stor plats i väskan, därav den blandade kvalitén på bilderna. Louise hade dock med sig sin Canon och fick åtminstone till ett par bilder på pyntet…

DSC_0008

DSC_0016

DSC_0035

IMG_1113IMG_1116

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.