Just that simple

Hoppas att ni alla har vaknat utvilade idag, jag är inne i en sådan där period då jag tycker att det är så förbaskat skönt att sova. Det är verkligen svårt att slita sig ur sängen, framförallt när det är så himla mörkt ute när man stiger upp! Jag ser så fram emot våren och lite ljusare tider…

Idag har jag mitt första utvecklingssamtal på Cloetta, det ska bli spännande att se vad det innebär. Imorgon har jag varit anställd i exakt 6 månader, det är inte klokt vad tiden går snabbt!

DSC_0054

Jag älskar spets, den här blusen kommer ifrån Veromoda och kostade inte många hundralappar!

0 comments on “Just that simple

  1. Madelene Rönnblom

    18 februari, 2014 at 10:01 Svara

    Vad snyggt och vårigt det var med beiget, brunt och blå jeans!! =D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.