Late night dinner

Ibland blir jag faktiskt imponerad över mig själv, hur mycket energi jag har och så mycket jag får gjort! Trots en lång dag på jobbet ställde jag mig och lagade middag som jag självklart måste tipsa er om, jag trodde att jag redan hade publicerat detta receptet i bloggen men tydligen inte. Receptet fann jag på Tildas blogg för väldigt länge sedan.

Parmesanpanerad kycklingfilé

Skär kycklingfilén i strimlor och doppa i en skål med ägg (vispat lite lätt med en gaffel), doppa sedan kycklingen i en skål med ströbröd och riven parmesanost (peppra vid behov). Placera kycklingen på en plåt och ringla olivolja över, in i ugnen i ca 20min (170grader).

Servera med en god sallad! Idag blandade jag även upp lite crème fraîche med pesto som sås.

DSC_0177

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.