Inneboende

Tänkte mest bara gå in och säga gokväll, jag har fått en inneboende som så lägligt nog är Lindie som jag om endast tre veckor reser till Mexico med! Hon håller på att renovera sitt badrum och har således ingenstans att bo, vi får väl hoppas på att vi inte hinner tröttna på varandra innan det bär iväg. Haha!

Vi körde ett PT-pass med Niclas tidigare ikväll och nu har vi äntligen gjort upp en plan för vår resa, första natten är bokad och även hur resrutten kommer att gå. Vi insåg ganska snart att det fanns på tok för mycket att göra i Mexico så Cuba ströks ganska omgående. Jag återkommer med en resrutts-beskrivning inom kort!

IMG_2641

Kostym: uppsydd i Kina / Blus: L’Ecole / Glasögon: Tiger

0 comments on “Inneboende

  1. Missa inte att ta en tur till Isla Mujeres…väldigt trevlig liten ön! Spenderade 10 dagar där och det kan jag verkligen inte rekommendera! 😛

    • Det har vi redan planerat in men OJ, var du där i så många dagar? Vi hade bara tänkt att bo där i 2 nätter. Menar du då att det kanske är lite för lite? Vi ska nämligen även till Isla Holbox i två nätter tänkte vi…

      • Nej nej…två nätter blir alldeles lagom! 🙂 Jag var där alldeles för länge. Var först i New York nåhra dagar innan jag åkte ner dit.

        • Åh va skönt att höra!! 🙂 Du får gärna komma med feedback på vår planering sen när jag väl får för mig att skriva ner den i ett inlägg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.