Familytime

Jag har haft en sån härlig lördag, jag uppskattar verkligen familjetid mer och mer och vill knappt att Mammi & Jockis ska åka hem när de väl är på besök. Vi har gått en runda på stan och både jag och Mammi fick med oss lite nytt till klädkammaren (ska visa er senare). Nu har de precis åkt hem och det känns fruktansvärt tomt för med sig tog de lille Miio eftersom jag ska resa till Norge med jobbet nu i veckan, sen är det snart bara två veckor kvar tills vi åker till Mexico så han ska faktiskt inte komma hem förrän jag är tillbaks ifrån semestern.

Nu ska jag ta mig en powernap för energinivån är allt annat än hög, förhoppningsvis orkar jag med en löprunda efter att jag vaknat. Vi hörs senare!

DSC_0182

DSC_0183

DSC_0188

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.