Lördagsmorgon

Mitt inplanerade spinningpass brann inne då jag när klockan ringde vid åtta insåg att jag nog tog ett glas vin för mycket igårkväll, istället har jag tillåtit mig att ta en lång frukost framfor Nyhetsmorgon. Om en timme kommer min kära Mammi & Jockis på besök och i vanlig ordning ska vi gå ner och luncha på Jensens Böfhus, det har verkligen blivit en tradition när de är i Malmö och hälsar på.

Igårkväll joinade jag en AW med mina kollegor, planen om att endast ta ett par glas vin och sedan gå hem kring åtta-tiden gick ganska omgående i kras och vi alla hamnade slutligen hemma hos min kollega där AW:n istället övergick till en förfest. Jag hade en supertrevlig afton och avvek först klockan elva!

 

DSC_0190

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.