HOLLY & WHYTE

Jag är inte alls på särskilt bra humör idag, jag vet egentligen inte varför och det stör mig för det medbringar negativ energi! Nåväl, man får väl tillåta sig att vara ner ibland! Som jag skrev igår invigde jag min nya ”kavaj” idag och jag är så himla nöjd! Vi har det så otroligt kallt på kontoret så det passar väldigt bra med tillökning av lite tjockare plagg!

Nu ska jag faktiskt slå på jobbdatorn och försöka färdigställa det sista till de danska revisorerna, jag längtar något enormt efter att bli klar med Årsrevisionerna. De tar kål på mig!

DSC_0184

DSC_0219

DSC_0220

DSC_0182Kavaj: Lindex / Blus och jeans: H&M / Stövletter: GEOX / Glasögon: Tiger / Väska: Michael Kors

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.