Home sweet home

Nu har jag precis förgiftat kroppen för andra dagen i rad, kom nästan nyss hem och vart hungrig som en varg så det blev en take away ifrån Mc Donalds! Revisionen gick jätte bra, nu hoppas vi bara på att morgondagen går lika smärtfritt. Imorgon är jag inte på plats i Norge utan jobbar ifrån Malmökontoret men min kära Controllerkollega som är stationerad i Norge får helt enkelt hålla ställningarna.

Jag var med om en riktigt pinsam händelse på flyget, hur mycket jag än försöker så kan jag inte hålla mig vaken under en flygtur och ikväll var inget undantag. Jag började läsa min Mexicobok men inte ens detta höll mig vaken och innan jag ens hunnit läsa en endaste sida i guideboken hade jag slumrat till och sjönk ganska snart in i djupsömn, när jag väl vaknade av att kaptenen påpekade att vi skulle förbereda oss inför landning så ligger jag alltså med huvudet lutat mot grannpassagerarens axel och mannen har inte haft mage att väcka mig utan lät mig tydligen ligga där och dregla under hela flygturen! PINSAMT!!

IMG_2823

One comment on “Home sweet home

  1. HAHAHA!! xD Men det var väl ändå snällt av han!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.