Glasklart

Min afton blev minst sagt spontan och väldigt trevlig! Jag gick nämligen hem ifrån jobbet en timme tidigare och bokstavligt talat däckade i sängen, hade till en början mina aningar om att jag höll på att bli sjuk men när jag sedan vaknade några timmar senare mådde jag åter igen prima ballerina!! Pigg som en lärka for jag iväg till affären och handlade hem ingredienser till ett nytt recept (som ni givetvis ska få ta del utav) samt allt annat jag skulle kunna tänkas vara sugen på senare under kvällen. Vad händer? Jo, mitt under matlagningen blir jag övertalad om att joina en en afton på Glasklart och detta med två supertrevliga tjejer som jag för inte så länge sedan stötte på via Louise! Så här sitter jag nu efter en spontanutgång, jag har precis ätit upp resterna ifrån middagen jag tidigare under kvällen tillagade (som blev fantastiskt god) och känner mig lite för pigg för att sova…

Kvällen till ära såg jag ut så här:

DSC_0046Klänning: asos.com / Väska: Burberry / Örhängen: Arvegods ifrån farmor

DSC_0019DSC_0003

Riktigt störigt att kameran ska ha så svårt för att fokusera ibland!! Det där med att ta självporträtt är lättare sagt än gjort kan jag intyga!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.