Dan före, dan före, dan före….

Alltså gud, jag har så mycket att stå i att jag knappt vet ut eller in! Jag kom precis hem ifrån en PW tillsammans med Malin och klockan har redan slagit 21. Direkt efter jobbet hade jag en inbokad tid för fransförlängning så här inför resan (mer om detta i ett senare inlägg, jag är supernöjd!) och efter det har jag bara precis kastat i mig lite middag innan jag mötte upp Malin.

Nu ska jag strax sätta igång jobbdatorn och försöka att få till det sista på rapporteringen, jag behöver även sätta mig och leta hotell tills på torsdag för lägligt nog har stället som vi vart inbokade på lyckats göra en dubbelbokning och således har vi inte längre något rum! Så himla olägligt! Som om inte detta vore nog har jag suttit i utbildning halva dagen och knappt hunnit med någonting PLUS att jag med riktigt kort varsel blivit inbokad till ett två timmar långt telefonmöte med Holland under morgondagen, hur ska detta pusslet gå ihop?!

Jag ska såklart också hinna med att packa och jag vill även ha tid till att gå på manikyr och pedikyr, sen ska jag åter igen till skräddaren då jag blev så himla nöjd med mina bikinitrosor som jag lämnade in för lite korrigeringar så nu har jag bestämt mig för att behålla båda färgerna och således även korrigera par nummer två. Ja, ni hör ju! PUST!

Bjuder på dagens frukost/lunch/middag: Till mellanmål på förmiddagen unnade jag mig en banan och mellanmålet på eftermiddagen bestod utav en ”mellanmålskeso” samt ännu en banan. Vore det inte för att jag i vanlig ordning sitter här med 1hg naturgodis (muslitoppar) hade jag varit riktigt nöjd med kostcirkeln.

Vi får se om tiden räcker till så hinner jag kanske knåpa ihop det där makeup-inlägget innan jag kryper till kojs!

IMG_3013

DSC_0026DSC_0163

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.