Stressigt som TUSAN!

Herre jesus, den här resan började precis som i Kina-resans tecken! Vi hann med vårt connecting flight i London med TRE minuters marginal på grund av att dimman gjorde att vi inte kunde landa i tid! Jag trodde bokstavligt talat att jag skulle trilla omkull av utmattning, vi sprang för kung och fosterland och om vi skulle gå efter security vaktens direktiv så hade vi redan missat vårt flyg. Skam den som ger sig!

Just nu sitter vi i Dallas och ska när som helst hoppa på planet för att flyga vidare till Cancun, kastar i all stress in en riktigt flåtig dagens. Jag har nog aldrig sett fram emot en dusch så mycket som jag gör nu! Vi hörs i Cancun!

DSC_0068Jacka: Lindex / Skjorta: henri lloyd / Scarf: H&M / Boyfriendjeans: Zara / Bälte: Tiger / Väska: Calvin Klein / Sneakers: Nike

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.