En dag på stranden

Det var helt underbart att äntligen få sätta på sig bikinin och lägga sig i solen, vädret här är inte riktigt som vi hade tänkt oss. Här är väldigt molnigt och samtidigt som det är stekande varmt i solen så blir det ganska snabbt svalt så fort solen går i moln, igår när vi var ute och åt middag på kvällen var det faktiskt ganska kyligt men nu befinner vi oss i och för sig på en ö som endast är 8km i omkrets så det är kanske därför.

Gårdagen spenderades på en strand som heter Playa Norte, jag gillar verkligen ön för allt ligger så nära, stranden ligger bara precis över gatan ifrån vårt hotell. I eftermiddag ska vi hyra en moped och köra runt på ön, jag vill egentligen hyra cyklar så att man även får sig en dos med träning men Linda är inte riktigt enig i mitt önskemål så vi får väl se vad det blir.

DSC_0081

DSC_0082

DSC_0091

DSC_0093

DSC_0079

Maten här är helt ok, jag har hunnit med att äta Fajitas till lunch och Burrito till middag. Nu ska vi strax traska iväg till ett place som serverar riktig mexikansk frukost, klockan är nämligen bara åtta här och Linda ligger fortfarande och sover. Jag vaknade redan vid halv sju och beslutade mig för att springa ner i lobbyn och uppdatera er tills dess att hon är vaken och redo för frukost…

DSC_0102DSC_0191

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.